Cursussen voor organisaties

Trivium verzorgt korte workshops en langere cursussen. Deze kunnen zowel op het niveau van beginners als op dat van gevorderden gegeven worden. De nadruk ligt bij beiden op het interactief overbrengen van kennis en vaardigheden. Vele onderwijsinstellingen voor hoger (zoals het Soeterbeeck Programma van de Radboud Universiteit, of de Fontys Hogescholen) en middelbaar onderwijs (zoals het Stedelijk Gymnasium Nijmegen of het Valuas College) hebben reeds gebruikt gemaakt van onze diensten. Daarnaast zijn er vele non-profit organisaties die van onze expertise gebruikmaken, zoals de Werkgroep Integratie Gehandicapten.

Onze cursusgevers zijn ervaren deelnemers en prijswinnaars van de nationale en internationale debattoernooien. Dit betekent dat ze niet alleen goed op de hoogte zijn van de debattheorie, maar ook weten wat in de praktijk veelvoorkomende problemen zijn en hoe die te lijf kunnen worden gegaan. De ervaring leert dat men vooral vorderingen maakt door te doen. Alle cursussen kenmerken zich daarom door een aanpak waarbij iedere spreker direct het geleerde in de praktijk brengt en persoonlijke feedback ontvangt. Om dit mogelijk te maken sturen wij bij voorkeur twee cursusgevers, opdat in kleinere groepen gewerkt kan worden.

Onderwerpen

Onderwerpen die aan bod kunnen komen in een workshop of cursus zijn legio. Om wat meer idee van het soort cursussen dat mogelijk is te krijgen volgt hieronder een kort overzicht. Er is daarnaast meer mogelijk afhankelijk van de wensen van de cursisten en het doel van de cursus. Wij stellen graag in overleg met de afnemer een programma op maat samen.

  • Presentatietechnieken
  • Betogen
  • Argumenteren
  • Debatteren
  • Lagerhuis

Tarieven

Trivium is een studentenvereniging en geen commercieel bedrijf. Zodoende kan zij tegen het laagste tarief haar diensten aanbieden. Indien onze dienstverlening een promotioneel voordeel oplevert voor Trivium wordt dit ook nog eens weerspiegeld in een aangepast tarief. Dit geldt vooral voor studentenorganisaties.

Heeft Trivium uw interesse gewekt? Voor meer informatie over onze dienstverlening en tarieven neem contact met ons op.