Cursussen en debatleiding

Trivium biedt een breed palet aan cursussen voor studenten en organisaties. Deze cursussen richten zich voornamelijk op de spreek- en overtuigingsvaardigheden die iedereen in het professionele en academische leven nodig heeft. Trivium kan u helpen om de volgende vaardigheden te ontwikkelen:

  • Presenteren. Zelfs de beste boodschap komt niet aan wanneer deze niet op overtuigende wijze overgebracht wordt. Presentatievaardigheden zoals het correcte gebruik van de stem en ondersteunende gebaren spelen hier een cruciale rol in.
  • Structureren. Een goed betoog verdient een goede structuur. Door meer structuur aan te brengen wordt uw betoog beter en is duidelijker wat u eigenlijk wil zeggen.
  • Argumenteren. Vorm is belangrijk, maar inhoud nog belangrijker. Wij vertellen u, hoe u er voor kunt zorgen altijd de juiste argumenten paraat te hebben.
  • Debatteren. Debatteren vereist al het bovenstaande plus de juiste instelling en wij kunnen u helpen deze te ontwikkelen.

Mocht u zelf een debat of discussie organiseren, dan helpen wij u graag deze in de juiste banen te leiden door u te voorzien van een dagvoorzitter met inzicht in de dynamiek van discussie en debat. Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten neem dan contact met ons op.