Commissies

N.S.D.V. Trivium heeft naast de verenigingsavonden ook iedere maand minimaal één andere activiteit. Meestal worden deze activiteit georganiseerd door commissies. In de commissies zitten actieve Trivianen die zich willen inzetten voor de vereniging. Als lid ben je niet verplicht om in een commissie te zitten.

Commissie Sociaal

Deze commissie zet zich in om sociale activiteiten te organiseren voor de leden van Trivium. Voorbeelden van dergelijke activiteiten zijn: een Sinterklaasavond, etentjes, feesten en borrels, spelletjesavonden, pool- en bowlingavonden en een pubquiz.

Contact: sociaal@nsdvtrivium.nl

Commissie Inhoudelijk

Deze commissie waakt over het inhoudelijke gehalte en de kwaliteit van de debatten die binnen de vereniging worden verzorgd. Hiertoe verzorgt ze onder meer training voor leden van Trivium en maakt cursusmaterialen. De organisatie van de voorbereidingen op de nationale en internationale debattoernooien ligt ook in handen van deze commissie. Deze commissie is tevens de stellingen-denktank en bepaalt dus de onderwerpen waarover binnen de vereniging wordt gedebatteerd.

Contact: inhoudelijk@nsdvtrivium.nl

Toernooicommissie

Deze commissie heeft als hoofdtaak om in april 2015 namens de Nederlandse Debatbond het enige echte Nederlands Kampioenschap Debatteren te organiseren. Dit toernooi wordt ieder jaar georganiseerd in een andere studentenstad. De laatste keer dat het toernooi in Nijmegen werd georganiseerd was in 2009. Andere jaren verzorgt de toernooicommissie de organisatie van het Trivium Toernooi, ons eigen toernooi voor debatterend Nederland. Commissieleden zijn druk met promotie, catering, sponsoring en de buitenwereld enthousiast te maken voor ons toernooi.

Contact: toernooi@nsdvtrivium.nl

 

Lijkt het je leuk om actief te worden bij één van deze commissies? Neem contact op via bovenstaande email-adressen of informeer bij het bestuur.